\”news from here to everywhere\”

– nyheder om bemærkelsesværdige hændelser fra nær og fjern!

Det var Landis! – …forøgede sit raseri med lidt mandligt kønshormon!

leave a comment »

“JEG SKAL VISE JER, AT JEG ER EN RIGTIG MAND!”

Kommentar af: Mogens Engelund

Det var ikke den helt store overraskelse, da det for kort tid siden kom frem, at den deltager fra Tour de France, der er blevet testet positiv, er Tourens vinder, amerikaneren Floyd Landis.

Det var Floyd Landis’ cykelhold, Phonak Cycling Team, der for kort tid siden offentliggjorde, at de i går blev underrettet af UCI (Den Internationale Cykelunion) om tilstedeværelsen af et usædvanligt højt indhold af testosteron/epitestosteron (mandligt kønshormon) i en test af Floyd Landis efter hans sejr på 17. etape af Tour de France.

Phonak oplyser desuden, at Floyd Landis har bedt om at UCI foretager en B prøve, for at få endelig afgjort om han er skyldig eller uskyldig som han selv hævder.

Indtil resultatet af B-prøven foreligger, ønsker hverken Phonak eller Floyd Landis at udtale sig yderligere kommentarer, og – som det er kutyme inden for cykelsporten – kan Flyod Landis ikke deltage i cykelløb så længe han er under direkte dopingmistanke, hvilket forklarer, hvorfor han ikke er i Silkeborg i dag for at køre gadeløb, som det ellers var planlagt.

Såfremt du vil læse mere kan du prøve at checke ind på Phonak Cycling Team‘s website (den er lidt overbelastet pt, men det går nok snart over). Du kan også prøve Floyd Landis‘ egen website, men den er absolut også en anelse overbelastet lige i øjeblikket.

Mens du venter kan du læse det indlæg jeg skrev for snart 3 timer siden om hele doping-problematikken og om Floyd Landis’ mulige involvering Landis forsvundet! – Dopet? – se nedenfor eller brug linket her.

Tourens egen officielle website har ingen kommentarer endnu, – overskriften “Landis: A Leader For A New Generation” pryder fortsat forsiden. Det er også helt fint, for Floyd er fortsat uskyldig indtil andet er bevist, og det fjerner ikke de fantastiske timer jeg oplevede foran skærmen den dag, hvor Floyd også satte rekord i anvendelse af nedkølende væsker.

Reklamer

Written by go2news

juli 27, 2006 hos 4:40 pm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: