\”news from here to everywhere\”

– nyheder om bemærkelsesværdige hændelser fra nær og fjern!

Stein’s pande serveret til morgenkaffen!

leave a comment »

Reality-show’et med Stein Bagger fortsatte her til morgen med dækning af Steins ankomst til København og hurtige vidererejse via Politigården til Retten i Lyngby, hvor han indlede sin forklaringer og sin gøren og laden og give os helt almindelige danskere et indblik i hvordan andres små millioner af sparekroner kan blive til masser af fantasillioner i hænderne på en ihærdig fantast.

Kommentar af: Mogens Engelund

Det var noget af et scoop, at sidde hele morgenen og følge Stein Baggers hjemkomst. Tænk at sidde hjemme i stuen og se det ene fly efter det andet lande i Københavns Lufthavn en mørk og diset decembermorgen og derefter sammen med journalisterne gætte på om det nu var dette fly der endeholdt den så stærkt omtalte it-fantast. BT havde kunnet bekræfte, at han virkelig var ombord på det fly vi alle ventede på, DL068 fra Delta Airlines, der kom fra Atlanta med planlagt ankomst til Kastrup, kl. 08.32. En heldig journalist fra BT var nemlig næsten tilfældigvis med det samme fly, og sandelig om ikke han havde været så heldig at få en plads bare et par rækker bag Stein og hans to medrejsende fra det amerikanske Hotel Gitterly. Under flyrejsen strakte han sine ben op forbi stolerækkerne, hvor Stein sad, og som god journalist forsøgte han at indlede en samtale. Den blev nu ganske kort, og Steins bemærkninger var i følge BTs udsendte begrænset til de få, men til gengæld meget gådefulde ord, “…hvorfor? … why?”. Derefter overtog en af Steins “venner” ordet og han bad stille og bestemt BTs udsendte om hurtigst muligt at sætte sig tilbage på sin plads, … og det gjorde han så! Derfra lykkedes det ham ikke desto mindre at tage et billede af bl.a. Steins nakke med sin mobiltelefon (det var i hvert fald det eneste vi fik at se på dette tidspunkt … de lever vist osse af at sælge aviser!).

Røde Port projektet

DL068 ankommer fra Atlanta med den pt. mest omtalte dansker

Efter en venten, der forekom timelang, viste et af flyene på skærmen sig at være et Delta-fly. OK … det måtte så være “vores” fly, og efter en omstilling til nogle af de reportere og fotografer, der belejrede samtlige udgange fra lufthavnen, og som forsikrede at de par parat til at tage deres livs billede hvis sekunderne var med dem, … ja så var vi alle klar.

Efter lang tids venten forlød det at Stein var listet ind i en mørk kassebil, og at de var på vej mod en af udgangene. Jeg sad klar i sofaen med kameraet, og der kom den så, og jeg knipsede løs. Den kørte simpelthen ud af hovedindgangen, men standsede op foran bommen i tilstrækkelig mange sekunder, så der lige var tid til at knipse en gang med blitzen tændt, … og se bare hvad der lykkedes. Jeg kan faktisk ikke udelukke at det lykkedes mig at fange en bid af Steins Baggers pande! … Lige der, lidt til venstre for den politibetjent, der sidder på den midterste plads på forsædet. Et scooooop, helt sikkert! … og taget på sengekanten lige ud af morgenkaffen under dagen reality-show, som vi herefter blot venter på en yderligere lang række af fortsættelser på!

Røde Port projektet

Bemærk den markante pande tv. for den betjent der sidder i midten
… det kan absolut ikke udelukkes, at DET ER STEIN BAGGER!!

Reklamer

Written by go2news

december 16, 2008 hos 10:10 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: